Bitcoin Cash Grundare

Satoshi Nakamoto - Wikipedia

Du tänker på Bitcoin Cash – dess invecklade detaljer, fördelarna och nederlagen, de pågående och framtida förbättringarna. Hur som helst, vem var faktiskt individen bakom detta letade efter digitala pengar?

Sedan dess underliggande leverans i augusti 2017 har Bitcoin Cash blivit den bästa balanserade av Bitcoin. Det föreslås att göra varje utbyte bry gratis för kunder med sin expanderade kvadrat storlek cutoff och andra grundläggande höjdpunkter som garanterar en effektiv, säker om utbytesprocessen. Dessa innehåller också pålitlig bekräftelse och låga kostnader.

Att hitta en bra takt Bitcoin Cash grundare

Det är vad de är, vem gjorde BCH? Som framgår av rapporterna är Satoshi Nakamoto tillverkaren av denna digitala valuta. Hur som helst, lite är tänkt på den här mannen. Han uttrycktes bli försvunnen efter ankomsten av Bitcoin whitepaper.

Många vet inte är att Nakamoto är inte bara en upphovsman till Bcash. Han är en filosofisk tillverkare av slag och framkallade ofta i samtal om Bitcoins framtida framsteg. Han har också en enorm belastning av pengarna med en uppskattning av $ 5.8 miljarder, och det är som anges av Time magazine.

I alla fall uppstår en förfrågan trots allt: “Vem är Satoshi Nakamoto?”

Det är det som Bitcoin people group konsekvent letar efter ett svar för sedan hans flyg. Det finns tre personer som känner igen sig som äkta Nakamoto. Vad sägs om att vi känner var och en av dem och vara den utsedda myndigheten!

bitcoin, digital, money, decentralized, anonymous, electronic ...

Skrapa Szabo

Szabo är en legitim forskare och PC ingenjör. Han gjorde lite guld och lysande avtal.

Vad gör individer säger att han är den” saknade ” Nakamoto?

Den här mannen är allmänt känd för sina specialiserade hackar och mätning av information, som Satoshi Nakamoto har. För att godkänna detta meddelande tänkte en brittisk författare om Nick Szabos komponerande stil med dem för Nakamoto, och likheter utmärkte sig.

Craig Wright

En australiensisk forskare, individer, pekade dessutom fingrarna på Craig Wright för att vara den äkta Satoshi Nakamoto. De andra två “misstänkta” mummed om karaktärsfrågan, men den här är extraordinär. Han spelade även in sina grader, kom ihåg de två doktoraten och en mästares för mätningar. Enligt det” mest jordade beviset ännu ” som hävdades av Wired magazine finns det likheter i bloggsektionen timestamps of Wright och Nakamoto.

Infördes bevisslivarna tillräckligt för att kräva att han är Nakamoto?

Medan bevisen verkade vara stark, ifrågasatte några artiklar sin ärlighet. Till exempel, i en artikel, tidenstämplar legitimitet på bloggen av Craig Wright togs upp. Några ifrågasatte hans certifieringar. I vilket fall som helst, trots dessa, håller Wright modig och håller på att trimma ett slående jobb inom kryptografiska pengar. Förutom att vara en nChain boss forskare, han dessutom hantera avgiften till del BCH.

Dorian Nakamoto

Newsweek accepterade att Dorian Nakamoto är den äkta Satoshi på grund av de likheter som upptäcktes mellan de två. Till exempel borde båda ha en japansk förening och libertarian learning sedan den tidigare är Japansk-Amerikansk, en alum av materialvetenskap och tog ett skott på utsatta karaktäriserade yrken. Lägga till bränsle av tvivel är tillkännagivandet av Dorian uttrycker han var ” aldrig igen “i samband med Bitcoin och att han hade” vänt ” sin satsning till andra. Men Dorian Nakamoto förnekade det.

Fall och uppdrag kan tyckas vara oändliga. I vilket fall som helst, mot dagens slut, visar Bitcoin people group konsekvent full uppskattning för Satoshi Nakamoto för att leverera Bitcoin Cash som en typ av ekonomisk, hjälpsam och snabb spekulation.