Bästa Bitcoin Cash Plånböcker

File:Two Trezor One hardware wallets and a 5BTC Casascius physical ...

Oavsett om det är för att skicka, få eller lägga undan Bcash, här är vår genomgång av de bästa Bitcoin Cash plånböcker du bör börja gräva nu!

Oavsett hur bäst i klassen innovationen idag är, lämnar faror trots allt inte bilden. Dessutom kan dessa faror effektivt rensa ut hela din krypto ägodelar. I vilket fall som helst, med en Bitcoin Cash plånbok, kan du hålla tänkbara rån från att få hela din säck av satsning. Trots det faktum att med många alternativ tillgängliga, vilken skulle det vara en bra idé för dig att sätta resurser i?

Vi kan säga att en anständig Bcash plånbok är fördelaktig, tillåter dig att garantera din Bitcoin och är skyddad mot hackar. Det bör också ha privat nyckelkontroll, perfekt, och har stor kundvård och ryktbarhet. Genast, här är de absolut bästa Bitcoin Cash plånböcker vi kan föreslå.

Coinbase

Kanske de enklaste sätten att sälja, köpa och lagra digitala former av pengar. Coinbase tillåter dig att samverka med en amerikansk liggare och flytta pengar antingen in eller ut ur plånboken. Det stöder nu olika avancerade monetära former, inklusive Litecoin, Ethereum och Bitcoin Cash. Det kommer dock i allmänhet att omfatta ett annat arrangemang av monetära standarder för mer omfattande utbyten.

Spela Nano

Denna utrustning lager erbjuder en frånkopplad Bcash lager arrangemang, följaktligen, vilket gör det bland marknadens säkraste plånböcker. Det tillåter dig att hålla dina privata nycklar med en PIN – kod lås. Likaså ingår en tvåfaktorsverifiering kod stöd.

Trezor

Trezor plånbok har en bit likhet med glimmer drive plånbok, trots att storleken är littler. Det belyser nya nycklar för Bcash utbyte efterbehandling, Multi-mynt stöd, och förstärkning. Pressad med säkerhetshöjdpunkter, inklusive Keepkey som ger ett 12 till 24-siffrigt förstärkningsfrö för att hjälpa till att återhämta mynten.

BTC.com

En berömd mångsidig och webbplånbok, BTC.com tar hänsyn till en enkel, säker utbyte om du måste skicka, få eller hålla Bitcoin och Bitcoin Cash. Den är tillgänglig via Android och iOS-program och även på webben. BTC.com stärker 2-faktor validering och multi-signatur utbyten.

Elektron-Kassa

Electron Cash är ett arbetsområde och Bärbar plånbok som dessutom laddas upp med säkerhetshöjdpunkter, som innehåller privata nycklar och mentala hjälpreda fröfraser för en snabb utbyte. Det sägs vara gaffeln av Electrum. Det stärker nästan alla drivande arbetsramar, till exempel Linux, Windows, Mac och Android.

Coinomi

En annan välkänd och lätt att förstå Bitcoin Cash wallet är Coinomi. Det ligger till grund för olika monetära standarder, till exempel Litecoin, Bitcoin, Bcash, och det är bara början. Det ger kunderna möjlighet att lagra ett stort antal kryptografiska former av pengar och kontrollera de privata nycklarna, förutom att komma till BCH görs progressivt fördelaktigt.

Jaxx

Liksom andra BCH plånböcker är Jaxx ett arbetsområde och Bärbar plånbok som är allt annat än svårt att använda, ger tillgång till olika steg, underbygger olika kryptografiska former av pengar och belyser ShapeShift mix. Det planerar att göra monetära standarder successivt tillgängliga för kunderna och enklare att övervaka. Även om det inte har tvåfaktorverifiering, finns det progressivt otroliga höjdpunkter att hitta från denna Bitcoin Cash plånbok.

Där har du det! Dessa på webben och bortkopplade BCH plånböcker ger bekvämlighet och säkerhet för din Bitcoin Cash. Också, extra höjdpunkter säkerställs för att göra din spekulation alltmer lovvärt.